رازهای شگفت انگیز در فست فودها
فست فودها یا همان غذاهای فوری به غذاهایی گفته می شود که نسبت به سایر غذاها زودتر حاضر می شود و بیشتر در خارج از منزل برای افرادی با مشغله زیاد و زمان کم، مفید است.به عنوان مثال مک دونالد و کی اف سی از معروف ترین این رستوران ها محسوب می شوند. غذاهایی مانند همبرگر، مرغ، سیب زمینی، چیزبرگر، هات داگ و… از این دسته از غذاها محسوب می شوند.
با موج حملاتی که علیه صنعت فست فود صورت میگیرد، صاحبان این صنعت پُرسود خیلی سعی کردهاند تا عبارت فست فود (fast food) را از ذهن مردم پاک کنند و به جای آن عبارت «رستورانهای خدمات فوری» را جا بیندازند، اما مردم در سرتاسر دنیا به این نوع غذا میگویند: «فست فود». اگر چه ترجمه این عبارت به فارسی همان «غذای حاضری» است، اما در این مطلب از همان عبارت آشنای فست فود استفاده کردهایم.
جف آردر میگوید: ما در زمانهای زندگی میکنیم که پیتزا زودتر از نیروی پلیس به خانههایمان میرسد. نسل حاضر آمریکا را نسل فست فود مینامند، اما برخلاف آنچه فکر میکنیم، عرضهٔ سریع غذاهای حاضر و آماده، پیشینهٔ تاریخی دارد و مختص قرن حاضر نیست.
– غذاهای محبوب را سفارش دهید!
واقعیت این است که بسیاری از فست فودها غذاهای مانده شده را دور نمی ریزند و بسیاری از غذاهایی که سفارش کمی دارند مدت زیادی از آنها نگه داری می شود. پس بهتر است غذاهایی را سفارش دهیم که بسیاری از مشتریان سفارش میدهند. تا با کیفیت ترین غذاها نصیب ما شود.
– مرغ و همبرگر شرکتی سفارش دهید
سالم ترین غذای فست فودی در حال حاضر، فیله مرغ و همبرگرهای شرکتی هستند. این دو غذا به دلیل سفارش بالا و عدم نگه داری بیش از حد در یخچال، بهترین گزینه برای انتخابی با کیفیت هستند.
– فست فود را از صبحانه حذف کنید.
هرشب فست فودی ها لوازم خود را با مواد شوینده شست و شو میدهند و اثر این شست و شو در ساعات اولیه صبح بر روی ظروف می ماند. پس یکی از بهترین ترفندها، حذف فست فود از وعده صبحانه می باشد.
– به خطوط گریل توجه نکنید
خطوط روی گریل، خیلی ها را بر این باورد داشته که این خطوط نشان دهنده خلوص گوشت و استفاده کم چربی هاست! در صورتیکه این خطوط روی همبرگر وجود دارد و ربطی به گریل شدن آن ندارد.
– غذای سرخ شده را قبول نکنید
گاهی اوقات هنگام مراجعه به فست فودی ها متوجه می شویم که غذایی که قبلا آماده شده را گرم میکنند. ما به عنوان مشتری وظیفه داریم تا از مالک فست فودی درخواست غذایی تازه بدهیم. همانطور که میدانید ممکن است این غذاها در اثر نگه داری در محیط و یا دوباره پخته شدن دچار میکروب شده باشد.
فست فودها وظیفه دارند که اگر شما بخواهید بایستی غذایتان را همان لحظه حاضر کنند و از غذای از قبل آماده شده برای شما نگذارند. حالا برای اینکه مسألهای و درگیریای پیش نیاید، میتوانید به عنوان مثال بخواهید که سیبزمینی شما را بدون نمک بدهند یا ساندویچ را بدون سس.
– اضافه خواهی نکنید
وقتی از مشتری درخواست غذای اضافه میکنید باید دقیقا مشخص کنید که غذای اصلی را بیشتر میخواهید یا مخلفات را. زیرا رستوران ها بر اساس منفعت خودشان غذا را کم یا زیاد میکنند.
از واژه «اضافه» برای درخواست تغییر مادهای در غذای خود استفاده نکنید. زیرا با شنیدن این واژه، درخواست شما به هر شکلی که برداشت شود، انجام میشود. به طور واضح توضیح دهید درخواستتان چیست.
– به واکنش صندوق دار بی توجه باشید.
فروشنده های فست فود مثل دیگر فروشنده ها دنبال فروش اجناس کم فروش خود هستند پس در سفارش خود دقت کنید نه در واکنش صندوق دار. اگر کارکنان فست فودی شما را مسخره کنند بابت سفارش دادن غذاهای رژیمی، سالاد ماکارونی، سالاد مرغ با نان تست سرخ شده، مطمئن باشید خوردن یک ساندویچ فیله کبابی، نسبت به غذاهای فست فودی دیگر کالری کمتری دارد.
– با پرسنل مهربان باشید
پرسنل فست فودی های بسیار تعیین کننده کیفیت غذاها هستند. مثلا اگر با پرسنل رفتار درستی نداشته باشید احتمال اینکه غذا به صورت تمیز برای شما سرو شود بسیار پایین است.
– به یخ ها توجه کنید
ساده ترین راه برای اینکه بفهمید به رستورانی تمیز و پاکیزه آمدهاید، توجه کردن به یخهای داخل لیوان است. اگر یخها شفاف باشند و املاح نداشته باشند، مطئمن باشید غذایی تمیز میخورید.
– به عکس های تبلیغاتی بی توجه باشید
اشتباهترین راه برای انتخاب فستفودها زمانی اتفاق میافتد که وقتی اسم فستفود را میشنوید، به طور ناخودآگاه یاد عکس همبرگرها و سوخاریهای خوشمزه تبلیغات میافتید و حتی ممکن است به خاطر عکسی که در تبلیغات رستورانها میبینید، به آنجا بروید. دلیل این اشتباه این است که برای آنچیزی که در عکس مشاهده میکنید، عکاس خوب، فیلترهای عکاسی و چند ساعت زمان، هزینه شده ولی برای غذای شما کمتر از ۲۰ دقیقه.
– موبایل
سعی کنید که تلفن همراه خود را هنگام سفاش در جیبتان بگذارید تا هم صندوقدار خسته اذیت نشود و هم سفارش دقیق تری داشته باشید.
– از غذاهای اشانتیون دوری کنید
گاهی غذاها رایگان یا با تخفیف سرو میشوند چون آماده شدهاند و یا ممکن است زمان سرو آنها سررسیده باشد. البته این به شیفت مدیر بستگی دارد و این امکان وجود دارد که مدیر با این پیشنهادهای جذاب به مشتریان موافقت نکند.
– از سالادهای رژیمی انتظار نداشته باشید
یکی از چیزهایی که معمولاً افراد بعد از رفتن به فست فودها به آن فکر می کنند، پیدا کردن عذاب وجدان است. با محاسبه کالری غذاهای سفارش داده شده این احساس بیشتر هم می شود. به خاطر همین است که این باور در بین افراد شکل گرفته که سفارش سالاد می تواند بهترین گزینه باشد.
اما سالادها همیشه هم سالم ترین غذا نیستند!!!
در بسیاری از رستوران ها از سس های متنوع و خوشمزه ای در سالادها استفاده می کنند که حتی فوت و فن های آماده کردنشان را کسی نمی داند. پایه اغلب این سس ها از پنیر، روغن و موادی با کالری بالاست به همین دلیل نمی توانید روی رژیمی بودن آن ها حساب باز کنید!
– تخم مرغ های گول زننده
اگر از طرفداران به صبحانه های رستورانی هستید بد نیست بدانید که ساندویچ های تخم مرغ فست فودها خالص نیستند! ترکیبی از گلیسیرین، افزودنی ها و نوعی سیلیکون هستند که تخم مرغ این ساندویچ ها را تشکیل می دهند. اما از آنجایی که در کنار کاهو، گوجه، پنیر و یا سایر مواد غذایی خوشمزه سرو می شود باعث شده تا مشتری مزه واقعی تخم مرغ را تشخیص ندهد.
– نوشابه های رستوران خاص نیستند
مردم معتقدند که نوشیدنی های رستوران ها خوشمزه تر از نوشابه های معمولی است. تنها تفاوتی که نوشیدنی هایی مثل نوشابه در رستوران های معروف مانند مک دونالد وجود دارند این است که آب و ماده غلیظ کننده را به هنگام سرو با هم ترکیب می کنند که باعث می شود خوش طعم تر به نظر برسد.
در عصر جدید با توجه به افزایش تمایلات افراد جامعه به تهیه غذا از خارج منزل شاهد رشد چشمگیر صنعت فست فود در ایران و تمام کشورهای در حال توسعه هستیم، از مزایایی که می توانیم برای فست فودهای بیرون بر به آن اشاره کنیم شامل موارد زیر است:
کم کردن هزینهی اجاره بها
امکان استفاده از املاک ارزان قیمت
کم شدن هزینه ی قبض ها
راحت تر شدن مدیریت
حذف مشکل اماکن
حذف مشکل تعزیرات
کم شدن هزینهی پرسنل
حذف هزینهی دکور و ظروف
کم شدن مالیات
کمتر شدن فشار مشتری
یک دیدگاه بنویسید